Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Polícia obvinila z krádeže 54-ročného recidivistu, kradol v Hradišti

Putá, ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Jaroslav Taldík

Obvinený si na súd počká vo väzbe.

Partizánske 26. marca (TASR) - Policajti z Partizánskeho v krátkom čase vypátrali a zadržali 54-ročného muža, ktorý ukradol z plechovej búdy na pozemku rodinného domu v Hradišti v okrese Partizánske bicykel a káble. V minulosti 17-krát trestaného muža obvinil vyšetrovateľ z prečinu krádeže. Trenčianska krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Muž v nočných hodinách vstúpil na neoplotený pozemok rodinného domu v Hradišti, kde z plechovej búdy vylomil zámok pomocou roxorovej tyče. Z búdy odcudzil bicykel čiernej farby, niekoľko druhov medených káblov v celkovej dĺžke 80 metrov a niekoľko druhov inštalačných káblov v celkovej dĺžke 110 metrov," uviedli policajti.

Kriminalisti z Partizánskeho muža v krátkom čase vypátrali, obmedzili ho na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia. "Svojím konaním poškodenému spôsobil škodu v celkovej výške 631 eur," doplnila polícia.

Obvinený si na súd počká vo väzbe. "Paradoxom je, že obvinený sa na slobodu dostal len 16. februára a za svoje skutky bol už 17-krát trestaný. Aktuálne je podozrivý aj z iných skutkov, ktoré sú v štádiu objasňovania," dodali policajti.