Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Regióny

Oddelenie dokladov v Hlohovci je v tomto týždni čiastočne zatvorené

Ilustračné foto. Foto: TASR

Občianske preukazy, vodičské preukazy a cestovné pasy si občania môžu vybaviť na ktoromkoľvek oddelení dokladov, teda aj v inom okrese ako v tom, v ktorom majú trvalé bydlisko.

Hlohovec 16. augusta (TASR) – Polícia oznamuje občanom, ktorí si chceli vybaviť svoje žiadosti na oddelení dokladov v Hlohovci, že od pondelka do piatka, bude pracovisko otvorené iba na výdaj vyhotovených dokladov, príjem žiadostí o vydanie občianskeho preukazu prostredníctvom mobilného pracoviska a výmenu zahraničného vodičského preukazu za slovenský. Ostatné úkony nevybavuje. Stránkové hodiny na tieto úkony zostávajú nezmenené. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

„Polícia upozorňuje, že občianske preukazy, vodičské preukazy a cestovné pasy si občania môžu vybaviť na ktoromkoľvek oddelení dokladov, teda aj v inom okrese ako v tom, v ktorom majú trvalé bydlisko. Výnimkou je výmena zahraničného vodičského preukazu za slovenský. V tomto prípade sa žiadatelia musia obrátiť na okresné riaditeľstvo polície v okrese, v ktorom majú trvalý pobyt," doplnila hovorkyňa.