Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Polícia odhalila muža, ktorý bol pod vplyvom alkoholu a nosil zbraň

Partizánski policajti zastavili v sobotu podvečer na Škultétyho ulici v Partizánskom 50-ročného muža, ktorý mal za opaskom nohavíc zbraň. Foto: KR PZ v Trenčíne

Muž tým, že nosil neskryte zbraň na verejnosti, a navyše pod vplyvom alkoholu, porušil ustanovenie zákona o zbraniach a strelive.

Partizánske 29. februára (TASR) - Partizánski policajti zastavili v sobotu podvečer na Škultétyho ulici v Partizánskom 50-ročného muža, ktorý mal za opaskom nohavíc zbraň. Muž bol pod vplyvom alkoholu a bol na ceste z volebnej miestnosti. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

"Policajti zistili, že ide o plynovú pištoľ. Muža podrobili dychovej skúške na zistenie alkoholu. Policajti mu alkotestom namerali hodnotu 1,16 miligramu na liter, čo predstavuje 2,42 promile alkoholu," uviedla polícia.

Muž tým, že nosil neskryte zbraň na verejnosti, a navyše pod vplyvom alkoholu, porušil ustanovenie zákona o zbraniach a strelive. "Zbraň mu policajti v zmysle zákona zaistili. Päťdesiatročný muž sa bude zodpovedať z priestupku. V stave opitosti bol navyše práve na ceste z volebnej miestnosti," dodali policajti.