Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

JAZDIL POD VLPYVOM DROG: Odhalila ho polícia

Bánovskí policajti zastavili a kontrolovali 44-ročného muža, ktorý jazdil na crossovom motocykli bez prideleného evidenčného čísla, počas dopravno-bezpečnostnej akcie Reflex. Foto: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj

Bánovskí policajti zastavili a kontrolovali 44-ročného muža, ktorý jazdil na crossovom motocykli bez prideleného evidenčného čísla, počas dopravno-bezpečnostnej akcie Reflex.

Bánovce nad Bebravou 28. februára (TASR) - Policajti z Bánoviec nad Bebravou odhalili v bánovskej mestskej časti Horné Ozorovce 44-ročného vodiča pod vplyvom drog, ktorý jazdil na motocykli v pátraní. Muž má navyše zákaz viesť motorové vozidlá. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Bánovskí policajti zastavili a kontrolovali 44-ročného muža, ktorý jazdil na crossovom motocykli bez prideleného evidenčného čísla, počas dopravno-bezpečnostnej akcie Reflex. "Lustráciou motocykla zistili, že tento nie je schválený na prevádzku v cestnej premávke a zároveň sa nachádza v medzinárodnom pátraní," uviedla polícia.

Keďže vodič podľa nej hliadke nepredložil ani vodičský preukaz, policajti následne vykonali jeho lustráciu v evidenciách a zistili, že má právoplatne uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. "K všetkému pribudlo i potvrdené podozrenie hliadky, že muž sa nachádza v stave pod vplyvom omamných a psychotropných látok, z dôvodu čoho ho podrobili odberu biologického materiálu s pozitívnym výsledkom na látky metamfetamín a amfetamín," doplnila polícia.

Mužovi policajti na mieste zadržali vodičský preukaz a v zmysle zákona zaistili i motocykel pre potreby ďalšieho služobného konania.