Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Regióny

Polícia odhalila v Prešovskom kraji viacerých opitých vodičov

Kontrola motorových vozidiel Krajským riaditeľstvom Policajného zboru v Prešove na ceste pred Svidníkom v smere od Prešova. Na snímke dychová skúška na zistenie prítomnosti alkoholu v organizme vodiča vozidla. Foto: TASR - Milan Kapusta

Pre jazdu pod vplyvom alkoholu a bez príslušného vodičského oprávnenia policajti obvinili aj 31-ročného muža z obce Sedlice a 33-ročného vodiča z Jarovníc.

Prešov 30. augusta (TASR) - Viacerých vodičov, ktorí jazdili pod vplyvom alkoholu, odhalila počas uplynulých dvoch dní polícia v Prešovskom kraji. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Polícia obvinila z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 30-ročného Prešovčana, ktorý medzi obcami Šarišské Michaľany a Veľký Šariš prešiel s vozidlom do protismeru a čelne sa zrazil s oprotiidúcim autom. Po nehode mal dychovú skúšku pozitívnu, s hodnotou viac ako dve promile. Nehoda si vyžiadala štyroch ľahko zranených a škodu na vozidlách 20.000 eur. Vinníkovi na mieste zadržali vodičský preukaz a skončil v cele policajného zaistenia.

Pre jazdu pod vplyvom alkoholu a bez príslušného vodičského oprávnenia policajti obvinili aj 31-ročného muža z obce Sedlice a 33-ročného vodiča z Jarovníc. V cele policajného zaistenia s obvinením z rovnakého dôvodu skončil i 19-ročný Jarovničan.