Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

OPITÝ ZA VOLANTOM: Vodič spôsobil čelnú zrážku vozidiel

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Košický kraj

Opitý Košičan mal na Hlinkovej ulici, na úrovni zjazdu na sídlisko Ťahanovce prejsť so svojím vozidlom do protismernej časti vozovky a prednou ľavou stranou naraziť do zvodidiel.

Košice 17. októbra (TASR) - Hodnotu 1,85 promile preukázala dychová skúška u 25-ročného vodiča, ktorý v sobotu (16. 10.) spôsobil v Košiciach dopravnú nehodu. Pri čelnej zrážke s iným osobným vozidlom utrpeli ľahké zranenia spolu tri osoby, informovalo košické krajské policajné riaditeľstvo na sociálnej sieti.

Opitý Košičan mal na Hlinkovej ulici, na úrovni zjazdu na sídlisko Ťahanovce prejsť so svojím vozidlom do protismernej časti vozovky a prednou ľavou stranou naraziť do zvodidiel. "Vozidlo sa dostalo do rotácie a následne čelne narazilo do motorového vozidla zn. Peugeot 206, ktoré v tom čase viedla 19-ročná žena z Košíc v smere na sídlisko Dargovských hrdinov," priblížila polícia s tým, že pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu oboch vodičov a spolujazdkyne z vozidla Peugeot. Dychová skúška u mladej vodičky požitie alkoholu nepreukázala.