Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

DIVOKÝ VÝCHOD: Nechcel sa dať predbehnúť, zbraňou strieľal z auta

Poverený príslušník mužovi vzniesol obvinenie z prečinu výtržníctva a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. O svojom nerozvážnom konaní môže premýšľať v cele policajného zaistenia. Foto: FB Polícia SR - Košický kraj

ladík jazdil pod vplyvom alkoholu a bez príslušného vodičského oprávnenia.

Sečovce 10. augusta (TASR) – Z prečinu výtržníctva a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinila polícia mladíka z okresu Trebišov, ktorý strieľal z auta. Ako informuje košická krajská polícia na sociálnej sieti, umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Zbraň dobrovoľne vydal, išlo o airsoftovú pištoľ.

K udalosti došlo v nedeľu (9. 8.) krátko po polnoci po tom, ako chcel 39-ročných Ukrajinec predbehnúť pred ním idúce auto. Jeho vodič začal zrýchľovať a bránil mu v tom. „Následne 23-ročný vodič z okresu Trebišov počas vedenia vozidla vystrčil z okna ruku, v ktorej držal krátku zbraň a trikrát vystrelil do vzduchu a následne aj smerom na vozidlo jazdiace za ním. Po oznámení prípadu policajti vozidlo a vodiča vypátrali,“ uvádza polícia s tým, že mladík jazdil pod vplyvom alkoholu a bez príslušného vodičského oprávnenia.