Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Regióny

Partizánčan mal napadnúť dve ženy, tie ho spacifikovali

Ilustračná snímka Foto: TASR/Martin Baumann

Obom ženám obvinený spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Mužovi policajti v dychu namerali 0,94 promile.

Partizánske 26. mája (TASR) - Obvineniu z prečinu nebezpečného vyhrážania čelí 36-ročný muž z Partizánskeho, ktorý mal napadnúť svoju družku a jej matku a vyhrážať sa im zabitím. Muža ženy spacifikovali. Trenčianska krajská polícia o tom vo štvrtok informovala na sociálnej sieti.

"Muž mal po predchádzajúcej hádke a pod vplyvom alkoholu fyzicky napadnúť v rodinnom dome svoju družku a hroziť jej, že ju zabije. Po útoku mal z domu odísť, poškodenej mal však telefonovať a opakovane sa jej vyhrážať zabitím a podpálením jej motorového vozidla," opísali policajti.

Žena zavolala na tiesňovú linku, jej operátor na miesto vyslal policajnú hliadku. "Ešte pred príchodom polície sa mal muž do domu vrátiť a fyzicky napadnúť matku poškodenej a poškodenú, tiež sa im mal vyhrážať zabitím. Ženy v obrane svojho života a zdravia obvineného spoločne spacifikovali a ležiaceho na zemi zadržiavali až do príchodu polície," doplnili policajti.

Obom ženám obvinený spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Mužovi policajti v dychu namerali 0,94 promile.

Polícia spracovala podnet na väzobné trestné stíhanie Partizánčana. "V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodali policajti.