Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

NEHORÁZNE: Sľúbili tovar za 70 000 eur, nedodali nič

Polícia zadržala podozrivého zo zabitia 48-ročného muža z Brezna. Foto: KR PZ v Banskej Bystrici

Podvedenej spoločnosti takto vznikla celková škoda vo výške približne 70 200 eur, pričom do dnešného dňa jej nedodali tovar ani nevrátili peniaze.

Partizánske 2. júna (TASR) – Partizánski policajti objasnili podvod za viac ako 70 000 eur. Obvineniu z pokračujúceho zločinu podvodu spáchaného formou spolupáchateľstva v tejto súvislosti čelia 53-ročný muž a 46-ročná žena, obaja z Partizánskeho. Informovala o tom dnes trenčianska krajská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Obvinení mali ako podnikateľský subjekt spoločným konaním postupne vylákať od poškodenej spoločnosti z Partizánskeho rôzny tovar a peniaze. Od poškodenej firmy mali požadovať zálohové platby a platby pod zámienkou kúpy, objednania, dodania rôzneho tovaru z Číny, z Poľska a zo Slovenska, a to vrátane poplatkov dopravy, prístavných poplatkov a poplatkov na colné odbavenie," uviedli policajti.

Podvedenej spoločnosti takto vznikla celková škoda vo výške približne 70 200 eur, pričom do dnešného dňa jej nedodali tovar ani nevrátili peniaze. "Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," dodala polícia.