Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE JU? Polícia pátra po 17-ročnej V. Bodišovej

Polícia pátra po 17-ročnej Vanesse Bodišovej (na snímke) z Centra pre deti a rodiny vo Vysokej nad Kysucou. Foto: KR PZ v Žiline

Bodišová je 163 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má modré oči, hnedé vlasy dlhé po plecia a ofinu.

Vysoká nad Kysucou 9. marca (TASR) – Polícia pátra po 17-ročnej Vanesse Bodišovej z Centra pre deti a rodiny vo Vysokej nad Kysucou. Podľa krajskej policajnej hovorkyne Gabriely Kremeňovej odišla v stredu z Čadce na doposiaľ neznáme miesto a doteraz sa nevrátila.

"Nepodala o sebe žiadne informácie, nemá osobné doklady, finančnú hotovosť ani mobilný telefón. Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby," uviedla Kremeňová.

Bodišová je 163 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má modré oči, hnedé vlasy dlhé po plecia a ofinu. Oblečenú mala prechodnú bundu farby kaki, modré rifle, čiernu mikinu a čierne tenisky.

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru (PZ) alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ, dodala krajská policajná hovorkyňa.