Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE HO? M. Pokoš ušiel z Reedukačného centra v Tornali

Marek Pokoš je vysoký 168 centimetrov, má štíhlu postavu, čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečené čierne krátke tričko a krátke nohavice čiernej farby. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Marek Pokoš je vysoký 168 centimetrov, má štíhlu postavu, čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečené čierne krátke tričko a krátke nohavice čiernej farby.

Tornaľa 25. augusta (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 17-ročnom Marekovi Pokošovi z Klenovca. Mladistvý je chovancom Reedukačného centra v Tornali v okrese Revúca. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici.

Nezvestný mal podľa polície ujsť z reedukačného centra ešte 12. augusta, odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste. Marek Pokoš je vysoký 168 centimetrov, má štíhlu postavu, čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečené čierne krátke tričko a krátke nohavice čiernej farby.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom oznámili na najbližšom útvare PZ, na linke tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky Polícia SR - Banskobystrický kraj.