Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

VIDELI STE HO? Polícia pátra po 27-ročnom Mariánovi Masarykovi z Čadce

Na snímke nezvestný Marián Masaryk. Foto: FB/Polícia SR - Žilinský kraj

Oblečenú mal tmavomodrú polokošeľu, čiernu mikinu na zips s kapucňou, šuštiakové nohavice tmavej farby s vreckami na zips, čierne botasky a čiernu šiltovku.

Čadca 24. augusta (TASR) – Polícia pátra po 27-ročnom Mariánovi Masarykovi z Čadce. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

„Muž je nezvestný od 23. augusta, keď odišiel v ranných hodinách z miesta trvalého bydliska do práce, tam však neprišiel. Príbuzným ani kolegom z práce nepodal o sebe žiadne informácie. Nemá pri sebe mobilný telefón," uviedla Kremeňová.

Masaryk je 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči, čierne krátke vlasy, čiernu krátku bradu a dioptrické okuliare. Oblečenú mal tmavomodrú polokošeľu, čiernu mikinu na zips s kapucňou, šuštiakové nohavice tmavej farby s vreckami na zips, čierne botasky a čiernu šiltovku.

Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ, dodala krajská policajná hovorkyňa.