Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia pátra po 28-ročnom P. Ďugelovi zo Žiliny

Polícia pátra po 28-ročnom Petrovi Ďugelovi zo Žiliny. Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Gabriely Kremeňovej je nezvestný od 20. septembra 2022, keď sa nevrátil domov z práce. Foto: TASR KR PZ v Žiline

Muž je 193 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a krátke plavé vlasy.

Žilina 21. septembra (TASR) - Polícia pátra po 28-ročnom Petrovi Ďugelovi zo Žiliny. Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Gabriely Kremeňovej je nezvestný od 20. septembra, keď sa nevrátil domov z práce.

Muž je 193 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a krátke plavé vlasy. Oblečené mal čierne rifľové nohavice, tmavomodrú termobundu s kapucňou, čierno-biele tenisky. So sebou mal športový ruksak modro-sivo-oranžovej farby. Zvláštnym znamením je tetovanie na krku s vyobrazením tigra a tetovanie leva na pravom predlaktí, uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi žiadame oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej stránke PZ na sociálnej sieti, dodala Kremeňová.