Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

VIDELI STE HO? Polícia pátra po 34-ročnom R. Fritzovi z Čadce

Polícia pátra po 34-ročnom Radoslavovi Fritzovi z Čadce. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Radka Moravčíka na neho vydal Okresný súd v Čadci príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Doplnil, že hľadaný muž nepreberá poštové zásielky a úmyselne sa skrýva, aby sa vyhol nástupu do výkonu trestu odňatia slobody. Fritz je zhruba 170 až 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči a svetlohnedé krátke vlasy po bokoch vystrihané. Akékoľvek informácie o hľadanej osobe žiadame občanov nahlásiť na najbližší útvar PZ alebo na bezplatnú telefónnu linku 158. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Fritz je zhruba 170 až 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči a svetlohnedé krátke vlasy po bokoch vystrihané.

Čadca 16. marca (TASR) - Polícia pátra po 34-ročnom Radoslavovi Fritzovi z Čadce. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Radka Moravčíka na neho vydal Okresný súd v Čadci príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.

Doplnil, že hľadaný muž nepreberá poštové zásielky a úmyselne sa skrýva, aby sa vyhol nástupu do výkonu trestu odňatia slobody.

Fritz je zhruba 170 až 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči a svetlohnedé krátke vlasy po bokoch vystrihané. Akékoľvek informácie o hľadanej osobe žiadame občanov nahlásiť na najbližší útvar PZ alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.