Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

Polícia pátra po 50-ročnom R. Bestvinovi zo Skalitého

Polícia pátra po 50-ročnom Róbertovi Bestvinovi zo Skalitého v okrese Čadca. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Radka Moravčíka odišiel nezvestný muž z miesta trvalého bydliska v utorok (1. 2.) a do súčasnej doby nepodal o sebe žiadne informácie. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Bestvina je 170 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy, má hnedé oči, krátke čierne vlasy, na bokoch hlavy prešedivené.

Skalité 3. februára (TASR) - Polícia pátra po 50-ročnom Róbertovi Bestvinovi zo Skalitého v okrese Čadca. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Radka Moravčíka odišiel nezvestný muž z miesta trvalého bydliska v utorok (1. 2.) a do súčasnej doby nepodal o sebe žiadne informácie.

Bestvina je 170 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy, má hnedé oči, krátke čierne vlasy, na bokoch hlavy prešedivené. Oblečenú mal tmavomodrú mikinu s kapucňou, čierne tepláky, zimné snehule čiernej farby a čierne tričko, uviedol Moravčík.

Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi žiada polícia oznámiť na najbližší útvar PZ, na bezplatnú telefónnu linku 158, prípadne na oficiálnu stránku PZ na sociálnej sieti, dodal krajský policajný hovorca.