Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Polícia pátra po 60-ročnom Stanislavovi Gubrickom z Trnavy

Polícia pátra po nezvestnom 60-ročnom Stanislavovi Gubrickom z Trnavy. Muž mal v utorok (21. 6.) podvečer odísť z adresy trvalého bydliska na neznáme miesto. Všetky osobné veci aj s kľúčmi a mobilom nechal doma a nikomu o sebe nedal doteraz vedieť. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová. Na snímke nezvestný Stanislav Gubrický. Foto: TASR - KR PZ v Trnave

Nezvestný je 180 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke prešedivené vlasy a fúzy a má modré oči.

Trnava 22. júna (TASR) - Polícia pátra po nezvestnom 60-ročnom Stanislavovi Gubrickom z Trnavy. Muž mal v utorok (21. 6.) podvečer odísť z adresy trvalého bydliska na neznáme miesto. Všetky osobné veci aj s kľúčmi a mobilom nechal doma a nikomu o sebe nedal doteraz vedieť. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

Nezvestný je 180 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke prešedivené vlasy a fúzy a má modré oči. Z domu pravdepodobne odišiel v rifľových nohaviciach a čiernobielom kockovanom tričku s nápisom Calvin Klein. Mohol by sa pohybovať aj v okolí obce Zeleneč, kde chodieval na záhradu. "Ak niekto muža videl, prípadne má o jeho pohybe nejaké informácie, nech ihneď kontaktuje políciu na bezplatnom čísle 158 alebo napíše súkromnú správy na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj," doplnila Antalová.