Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE ICH? Polícia pátra po dvoch hľadaných mužoch

Banskobystrickí policajti sa obracajú na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 50-ročnom Petrovi Kálayovi z Banskej Bystrice. Foto: TASR KR PZ v Banskej Bystrici

Akékoľvek informácie o hľadaných mužoch môže verejnosť oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície.

Banská Bystrica 21. februára (TASR) - Banskobystrickí policajti sa obracajú na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 50-ročnom Petrovi Kálayovi z Banskej Bystrice.

"Muž je obvinený zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, zdržiava sa na neznámom mieste, čím marí vyšetrovanie," informovala Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Banskobystrickí policajti sa obracajú na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 47-ročnom Ivanovi Čimpoješovi z Rimavskej Soboty, ktorý je obvinený zo spáchania prečinu zanedbania povinnej výživy.
Foto: TASR KR PZ v Banskej Bystrici


Taktiež pátrajú po hľadanom 47-ročnom Ivanovi Čimpoješovi z Rimavskej Soboty, ktorý je obvinený zo spáchania prečinu zanedbania povinnej výživy. Muž sa zdržiava na neznámom mieste, čím marí vyšetrovanie.

Faltániová dodala, že akékoľvek informácie o hľadaných mužoch môže verejnosť oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja.