Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Polícia pátra po týchto dvoch mužoch z Púchova. Nevideli ste ich?

Na kombosnímke zľava: Ivan Šutriepka a Juraj Kliment. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Okresný súd v Považskej Bystrici vydal na nich príkaz na zatknutie pre spáchanie trestného činu zanedbania povinnej výživy.

Púchov 6. marca (TASR) – Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch mužoch z Púchova. Okresný súd v Považskej Bystrici vydal na nich príkaz na zatknutie pre spáchanie trestného činu zanedbania povinnej výživy.

Prvým mužom je 46-ročný Ivan Šutriepka. Je vysoký asi 175 centimetrov štíhlej postavy, má svetlohnedé krátke vlasy a hnedé oči. Popis oblečenia nie je známy. Druhým je 51-ročný Juraj Kliment vysoký asi 175 centimetrov, štíhlej postavy. Má rovné hnedé vlasy a hnedé oči.

Podľa slov hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavla Kudličku sa hľadní nezdržiavajú v mieste trvalého bydliska, nie je známy ich súčasný pobyt ani kontakt s inými osobami.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaných mužov, možno oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," doplnil policajný hovorca.