Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Polícia pátra po K. Oláhovi, nevrátil sa do centra pre deti a rodiny

Fotka hľadaného. Foto: Polícia SR

Hľadaný je asi 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má čierne dlhé vlnité vlasy, ktoré ma na konci ofiny odfarbené na blond

Ilava 3. novembra (TASR) – Polícia pátra po 15-ročnom Karolovi Oláhovi zo Žiaru nad Hronom, v súčasnosti je chovancom Centra pre deti a rodiny v Ilave – Klobušiciach. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

Karol Oláh podľa nej odišiel svojvoľne zo zariadenia a nevrátil sa tam. Doposiaľ nepodal o sebe žiadnu správu. So sebou nemá žiadne doklady, finančnú hotovosť a ani mobilný telefón.

Karol je asi 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má čierne dlhé vlnité vlasy, ktoré ma na konci ofiny odfarbené na blond. Má hnedé oči. Naposledy mal oblečené čiernu mikinu, čierne tepláky a obuté mal čierne tenisky s nápisom NIKE. Na hlave mal čiernu šiltovku.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestného mladistvého, je možné oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na Facebooku Polícia SR Trenčiansky kraj formou súkromnej správy," doplnila Krajčíková.