Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

VIDELI STE JU? Polícia pátra po M. Feriovej zo Stakčína

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová uviedla, že pri pátraní po Feriovej polícia využila aj prostriedky medzinárodnej spolupráce.

Stakčín 10. júna (TASR) – Polícia pátra po 54-ročnej Monike Feriovej z obce Stakčín v Sninskom okrese. Hľadaná je od roku 2005, keď odišla z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto. Okresný súd Humenné na ňu vydal európsky zatýkací rozkaz pre trestný čin týrania blízkej osoby a zverenej osoby, informovala TASR prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

"Jej presný pobyt doposiaľ nebol lokalizovaný, no polícia má poznatky, že by sa táto žena mala nachádzať v Anglicku, pravdepodobne v meste Bradford," uviedla s tým, že pri pátraní po Feriovej polícia využila aj prostriedky medzinárodnej spolupráce. Menovaná má nad perou materské znamienko.

Verejnosť môže akékoľvek poznatky o hľadanej poskytnúť na polícii v Humennom, na telefónnych číslach 0961823371-72, bezplatnej linke 158 alebo prostredníctvom správy na stránke polície na sociálnej sieti.