Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Polícia pátra po mužovi, ktorý v obchode neodovzdal nájdenú tašku

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Páchateľ si v jednej z predajní s oblečením v skúšobnej kabínke prisvojil príručnú tašku s obsahom osobných dokladov a finančnej hotovosti, ktorú si tam zabudol predchádzajúci zákazník.

Bratislava 3. decembra (TASR) - Bratislavskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý v predajni bratislavského obchodného centra našiel tašku, ktorú neodovzdal a odišiel s ňou. V tejto súvislosti objasňujú okolnosti trestného činu zatajenia veci. K incidentu došlo v obchodnom centre na ulici Mlynské nivy ešte 18. novembra. Na sociálnej sieti zverejnili fotografie a prosia verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti muža na nich.

"Doposiaľ neznámy páchateľ si v jednej z predajní s oblečením v skúšobnej kabínke prisvojil príručnú tašku s obsahom osobných dokladov a finančnej hotovosti, ktorú si tam zabudol predchádzajúci zákazník. Tým, že nájdenú tašku neodovzdal, ale odišiel s ňou na neznáme miesto, spôsobil škodu vo výške 1150 eur," napísali bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy cez sociálnu sieť.