Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Polícia pátra po mužovi z Batizoviec, je obvinený z podvodu

Polícia pátra po mužovi z Batizoviec v Popradskom okrese, ktorý je obvinený z pokračovacieho zločinu podvodu. Foto: TASR KR PZ v Prešove

Pavol Olejár sa zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ vykonanými previerkami a opatreniami sa ho polícii neporadilo nájsť.

Batizovce 8. septembra (TASR) - Polícia pátra po mužovi z Batizoviec v Popradskom okrese, ktorý je obvinený z pokračovacieho zločinu podvodu. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že 48-ročný Pavol Olejár sa zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ vykonanými previerkami a opatreniami sa ho polícii neporadilo nájsť.

"Žiadame preto o pomoc verejnosť. Hľadaný muž je 170 centimetrov vysoký, strednej postavy, má hnedé oči a krátke plavé až prešedivené vlasy," uviedol Džobanik.

Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3371, resp. na linku 158. "Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom našej facebookovej stránky," uzatvára hovorca.