Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE JU? Hľadajú nezvestnú 16-ročnú V. Bogdánovú z Lučenca

Virgínia Bogdánová je nezvestná od 21. júna, je vysoká približne 160 centimetrov, má tmavé vlasy po plecia a hnedé oči. Na tvári má výrazný fľak bledšej farby. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Virgínia Bogdánová je vysoká približne 160 centimetrov, má tmavé vlasy po plecia a hnedé oči. Na tvári má výrazný fľak bledšej farby.

Žiar nad Hronom 28. júna (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc a spoluprácu pri pátraní po 16-ročnej Virgínii Bogdánovej z Lučenca. Nezvestnosť dievčaťa nahlásila vychovávateľka stredoškolského internátu v Žiari nad Hronom. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici.

"Nezvestnú naposledy videli 21. júna v čase o 6.45 h, keď odchádzala z internátu do školy, pričom sa mala vrátiť do 18.00 h toho istého dňa. Od uvedenej doby pobyt nie je známy a nepodala o sebe žiadnu správu," priblížila polícia s tým, že po dievčati sa už v minulosti vykonalo pátranie.

Virgínia Bogdánová je vysoká približne 160 centimetrov, má tmavé vlasy po plecia a hnedé oči. Na tvári má výrazný fľak bledšej farby.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej oznámili na najbližšom útvare PZ alebo na linke tiesňového volania číslo 158.