Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

NEZVESTNÁ: Polícia pátra po 17-ročnej S. Zubkovej zo Sabinova

Polícia pátra po 17-ročnej Sáre Zubkovej zo Sabinova, prechodne bývajúcej v Michalovciach. Je nezvestná od 31. augusta, keď sa nevrátila z prázdnin späť do Reedukačného centra v Levoči. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik. Ako informoval, je vysoká 158 centimetrov, obéznej postavy, má hnedé kučeravé vlasy po plecia a hnedé oči. "Na vonkajšom predlaktí ľavej ruky má tetovanie Sara a na ľavej ruke v oblasti za palcom tetovanie Maťo," doplnil Pavlik. Akékoľvek poznatky o nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3371, respektíve na linke 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti. Poprad, 14. septembra 2020. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Akékoľvek poznatky o nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade

Prešov 14. septembra (TASR) – Polícia pátra po 17-ročnej Sáre Zubkovej zo Sabinova, prechodne bývajúcej v Michalovciach. Je nezvestná od 31. augusta, keď sa nevrátila z prázdnin späť do Reedukačného centra v Levoči. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik.

Ako informoval, je vysoká 158 centimetrov, obéznej postavy, má hnedé kučeravé vlasy po plecia a hnedé oči.

"Na vonkajšom predlaktí ľavej ruky má tetovanie Sara a na ľavej ruke v oblasti za palcom tetovanie Maťo," doplnil Pavlik.

Akékoľvek poznatky o nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3371, respektíve na linke 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.