Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Polícia pátra po nezvestnej 32-ročnej Martine Churej z Bratislavy

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 32-ročnej Martine Churej, bytom Bratislava-Nové Mesto. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej, treba oznámiť na čísle polície 158, na čísle 0961 032 705.

Bratislava 30. júna (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 32-ročnej Martine Churej, bytom Bratislava-Nové Mesto. Naposledy ju videli v stredu (29. 6.) v mieste trvalého bydliska, odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej súčasného pohybu a pobytu je neznáme. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

"Vysoká je približne 165 centimetrov, zavalitej postavy, má hnedé oči, vlasy gaštanovohnedej farby po ramená. Oblečenú mala blúzku, nohavice čiernej farby," priblížil hovorca.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej, treba oznámiť na čísle polície 158, na čísle 0961 032 705, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti na stránke Polícia SR - Bratislavský kraj.