Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Polícia pátra po nezvestnej 33-ročnej Anne Horváthovej z Popradu

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 33-ročnej Anne Horváthovej z Popradu. Foto: TASR - KR PZ v Prešove, 16. novembra 2021

Hľadaná žena je 160 centimetrov vysoká, má štíhlu postavu, modré oči a dlhšie blond vlasy, ktoré môže mať zopnuté.

Poprad 16. novembra (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 33-ročnej Anne Horváthovej z Popradu. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že v súčasnosti má hľadaná žena trvalý pobyt v meste Leoben v Rakúsku.

"Anna je nezvestná od 12. novembra, kedy popoludní odišla zo svojho predošlého trvalého bydliska na Jarnej ulici v Poprade. Od uvedenej doby sa nikomu neozvala a ani o sebe nepodala žiadnu správu," uviedla hovorkyňa s tým, že vykonanými previerkami a opatreniami sa nezvestnú osobu doposiaľ polícii nepodarilo vypátrať.

Hľadaná žena je 160 centimetrov vysoká, má štíhlu postavu, modré oči a dlhšie blond vlasy, ktoré môže mať zopnuté. Naposledy mala na sebe oblečenú tmavomodrú bundu s kožušinou na kapucni, tmavé legíny, čierno-červené topánky a žltý ruksak.

"Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3371, resp. na linku 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru," uzavrela Ligdayová.