Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Polícia pátra po nezvestnej seniorke

Na snímke nezvestná Viera Číková. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Zdanlivý vek nezvestnej je 70 rokov, meria 165 centimetrov, je strednej postavy a váži 70 kilogramov.

Bratislava 7. apríla (TASR) - Polícia pátra po nezvestnej 63-ročnej Viere Číkovej z Modry. Polícia upozorňuje, že žena sa môže javiť dezorientovane. Informovala o tom Veronika Martiniaková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Nezvestná žena odišla z miesta svojho trvalého bydliska v utorok (6. 4.) večer a od tej doby o sebe neinformovala. "Doposiaľ vykonaným pátraním sa nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla Martiniaková.

Spresnila, že ide o ženu, ktorej zdanlivý vek je 70 rokov, meria 165 centimetrov, je strednej postavy a váži 70 kilogramov. Žena má hnedé oči a šedivé vlasy, ktoré má dlhé po plecia.

Naposledy mala oblečenú bielu zimnú bundu, biele teplákové nohavice s dvoma pásikmi na ich vonkajšej strane, sivé topánky a biely respirátor. "Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej žene oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Bratislavského kraja," zdôraznila Martiniaková.