Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Polícia pátra po nezvestnom 19-ročnom Maximovi Šonkoľovi

Na archívnej snímke nezvestný Martin Šonkoľ. Foto: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom oznámili na najbližšom útvare, na linke tiesňového volania alebo prostredníctvom facebookovej stránky Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Žiar nad Hronom 21. septembra (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 19-ročnom Maximovi Šonkoľovi zo Žiaru nad Hronom. Ako na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici, nezvestný je od konca augusta.

„Odišiel z firmy na Svätokrížskom námestí v Žiari nad Hronom, kde vykonával prax. Domov sa nevrátil a nikomu o sebe nepodal žiadnu správu,“ priblížila polícia s tým, že rodina ani blízki nemajú od 31. augusta o nezvestnom žiadne informácie.

Podľa policajného opisu je Maxim Šonkoľ vysoký približne 170 centimetrov, má štíhlu postavu, zelené oči a hnedé vlasy. Nad ľavým okom v obočí má jazvu dlhú približne 1 centimeter. Naposledy mal na sebe oblečené čierne nohavice, fialovú mikinu s kapucňou, pri sebe mal i batoh čiernej farby.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom oznámili na najbližšom útvare PZ, na linke tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky Polícia SR – Banskobystrický kraj.