Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

VIDELI STE HO? Polícia pátra po nezvestnom 49-ročnom O. Spodniakovi

Ondrej Spodniak je vysoký približne 180 centimetrov, má štíhlu postavu, hnedé rovné vlasy ostrihané nakrátko a zelenomodré oči. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Ondrej Spodniak je vysoký približne 180 centimetrov, má štíhlu postavu, hnedé rovné vlasy ostrihané nakrátko a zelenomodré oči.

Gregorova Vieska 6. februára (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 49-ročnom Ondrejovi Spodniakovi z obce Gregorova Vieska v okrese Lučenec. Nezvestný muž bol naposledy videný v nedeľu (5. 2.) v obci Podrečany. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Nezvestný muž bol naposledy videný v nedeľu krátko po 15.00 h v obci Podrečany na železničnej stanici, keď vystupoval z osobného vlaku," priblížila polícia.

Ondrej Spodniak je vysoký približne 180 centimetrov, má štíhlu postavu, hnedé rovné vlasy ostrihané nakrátko a zelenomodré oči. Naposledy mal oblečený dlhý tmavohnedý kožený kabát, svetlomodrú mikinu s červeným golierom a obuté mal hnedé poltopánky.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linke tiesňového volania číslo 158 alebo priamo oddeleniu pátrania v Lučenci na telefónnom čísle +421 961 653 372.