Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Polícia pátra po nezvestnom M. Olejníkovi z Prešova

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 49-ročnom Miroslavovi Olejníkovi z Prešova. Ako o tom TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik, muž je nezvestný od 30. septembra, keď ho naposledy videl otec na adrese trvalého bydliska v Prešove, odkiaľ mal odísť na úrad práce. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Prešove

Hľadaný Prešovčan je vysoký 185 centimetrov, štíhlej postavy, má tmavohnedé krátke vlasy a hnedé oči.

Prešov 9. októbra (TASR) – Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 49-ročnom Miroslavovi Olejníkovi z Prešova. Ako o tom TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik, muž je nezvestný od 30. septembra, keď ho naposledy videl otec na adrese trvalého bydliska v Prešove, odkiaľ mal odísť na úrad práce.

"Od uvedeného dňa sa už do miesta svojho trvalého bydliska nevrátil a ani nepodal o sebe žiadnu správu svojim príbuzným," uviedol Pavlik.

Hľadaný Prešovčan je vysoký 185 centimetrov, štíhlej postavy, má tmavohnedé krátke vlasy a hnedé oči. Naposledy mal na sebe oblečené tmavomodré rifľové nohavice, čiernu prechodnú softshellovú bundu do pása, obuté mal čierne botasky a na krku mal striebornú retiazku.

Akékoľvek informácie k hľadanej osobe je možné oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, na telefónnom čísle 0961 80 3371 alebo na linke 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.