Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Polícia pátra po nezvestnom Milanovi Hrubom z Margecian

Polícia pátra po nezvestnom 39-ročnom Milanovi Hrubom z Margecian, bývajúcom v Bardejove. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik. "Muž je nezvestný od večerných hodín dňa 22. februára 2020, kedy sa naposledy telefonicky kontaktoval so svojou manželkou a odvtedy do dnešnej doby nepodal o sebe žiadne informácie," dodal. Nezvestný Milan je vysoký 180 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má čierne rovné vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečený tmavozelený sveter, tmavomodré rifle a pri sebe mal koženú čiernu tašku cez plece. "Akékoľvek poznatky k nezvestnej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bardejove, na telefónnom čísle 0961 84 3370, respektíve na linku 158," doplnil Pavlik s tým, že informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti. Bardejov, 3. marca 2020. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Nezvestný Milan je vysoký 180 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má čierne rovné vlasy a hnedé oči.

Prešov 3. marca (TASR) – Polícia pátra po nezvestnom 39-ročnom Milanovi Hrubom z Margecian, bývajúcom v Bardejove. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik.

"Muž je nezvestný od večerných hodín dňa 22. februára 2020, kedy sa naposledy telefonicky kontaktoval so svojou manželkou a odvtedy do dnešnej doby nepodal o sebe žiadne informácie," dodal.

Nezvestný Milan je vysoký 180 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má čierne rovné vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečený tmavozelený sveter, tmavomodré rifle a pri sebe mal koženú čiernu tašku cez plece.

"Akékoľvek poznatky k nezvestnej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bardejove, na telefónnom čísle 0961 84 3370, respektíve na linku 158," doplnil Pavlik s tým, že informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.