Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

VIDELI STE HO? Polícia pátra po Tomášovi Dolinskom zo Serede

Na snímke hľadaný Tomáš Dolinský. Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Pri poslednom kontakte mal na sebe červené tričko s krátkym rukávom zn. Adidas, krátke čierne kapsáčové nohavice a čierne tenisky značky Lotto.

Sereď 18. augusta (TASR) – Polícia vyhlásila pátranie po nezvestnom 38-ročnom Tomášovi Dolinskom zo Serede. Naposledy ho videli v piatok podvečer, neskôr sa s ním manželka chcela telefonicky spojiť, ale na žiadnu správu už nereagoval. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Hľadaný muž mal odísť na čiernom aute Opel Zafira s evidenčným číslom GA 116FL. „Manželke ani nikomu z rodiny už o sebe nepodal žiadnu správu,” uviedla hovorkyňa.

Tomáš Dolinský je 183 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má krátke tmavohnedé kučeravé vlasy a zelené oči. Na palci ľavej ruky má výraznejšiu jazvu. Pri poslednom kontakte mal na sebe červené tričko s krátkym rukávom zn. Adidas, krátke čierne kapsáčové nohavice a čierne tenisky zn. Lotto. Pri sebe by mal mať žltý mobil zn. Doogee.

Kto muža, prípadne jeho auto niekde videl, alebo má akékoľvek informácie, kde by sa mohol momentálne nachádzať, nech zavolá na policajnú linku 158 alebo napíše súkromnú správu na na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj.