Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

VIDELI STE ICH? Polícia pátra po nezvestných súrodencoch Sendreiovcoch

Na snímke nezvestná Aneta Sendreiová. Foto: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Nezvestný Frank Sendrei je vysoký 165 cm a je štíhlej postavy. Má svetlohnedé vlasy a zeleno-hnedé oči.

Kameňany 31. augusta (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestných mladistvých súrodencoch z obce Kameňany v okrese Revúca. Ako na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici, 14-ročná Aneta Sendreiová a 16-ročný Frank Sendrei odišli spoločne z domu v sobotu v noci.



„V sobotu okolo 23:00 odišli z domu na neznáme miesto a doposiaľ sa domov nevrátili. Pravdepodobne majú v úmysle vycestovať do Rakúska,“ priblížila polícia.

Podľa policajného opisu je Aneta Sendreiová vysoká 145 centimetrov (cm), má štíhlu postavu, svetlohnedé vlasy a zeleno-sivé oči. Oblečenú mala ružovú mikinu, modré rifľové nohavice a obuté biele botasky.

Nezvestný Frank Sendrei je vysoký 165 cm a je štíhlej postavy. Má svetlohnedé vlasy a zeleno-hnedé oči. Oblečenú mal čiernu mikinu so žltým pásom na rukávoch, ošúchané modré rifľové nohavice a obuté čierne botasky.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestných súrodencoch oznámili na najbližšom útvare PZ, na linke tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky Polícia SR – Banskobystrický kraj.