Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Hľadajú sa títo muži z Trenčianskeho kraja - nevideli ste ich?

Na kombosnímke zľava: Matej Hošman z Púchova, Štefan Hrtánek z Prievidze. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Hľadá sa Štefan Hrtánek z Prievidze, na ktorého je vydaný zatykač. Nezvestný je aj Matej Hošman z Púchova, ktorý mohol padnúť do kanála rieky Váh počas venčenia psa.

Prievidza 4. januára (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 31-ročnom Štefanovi Hrtánkovi z Prievidze. Na menovaného vydal sudca Okresného súdu v Prievidzi príkaz na zatknutie pre trestný čin podvodu. Štefan Hrtánek sa v mieste svojho trvalého bydliska nezdržiava a nie je známe miesto jeho súčasného pobytu, informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Hľadaný muž je vysoký asi 175 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé, na krátko ostrihané vlasy a sivomodré oči.

Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 19-ročnom Matejovi Hošmanovi z Púchova.

Ako TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, Matej odišiel v utorok (3. 1.) dopoludnia venčiť svojho psa ku korytu rieky Váh v Púchove neďaleko diaľničného privádzača.

„Asi 200 metrov od záhradníctva pri Váhu sa našlo jeho auto. Na tomto mieste bol aj jeho pes potulujúci sa pri aute. Existuje dôvodné podozrenie, že Matej spadol do inundačného kanála rieky Váh,“ uviedla Antalová.

Matej Hošman je vysoký 173 centimetrov, štíhlej postavy. Má krátke blond vlasy a modré oči. Oblečené mal čierne nohavice a čierne vyteplené tepláky zn. Adidas. So sebou mal mobilný telefón neznámej značky a kľúče od auta.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaných osôb, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Prievidza na telefónnom čísle 096127 3755," vyzvala Antalová.