Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia pátra po účastníkovi nehody pri Trebeľovciach, hľadá i svedkov

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Polícia v Lučenci žiada verejnosť, aby akékoľvek bližšie informácie o nehode oznámila na ktoromkoľvek útvare PZ alebo na telefónnom čísle 158.

Lučenec 5. mája (TASR) – Polícia v Lučenci žiada verejnosť o pomoc pri objasnení dopravnej nehody, ku ktorej došlo v sobotu (30. 4.) pri obci Trebeľovce. Pátra po účastníkovi nehody, ktorý z miesta ušiel, a hľadá aj svedkov, ktorí majú o udalosti akékoľvek informácie. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici.

K dopravnej nehode malo podľa polície dôjsť v sobotu (30. 4.) pred 20.30 h pri Trebeľovciach v smere na cestu I/71. Neznámy vodič mal vozidlom údajne vybočiť zo smeru svojej jazdy v čase, keď ho predchádzalo iné vozidlo. Následne 52-ročný vodič predbiehajúceho vozidla v snahe predísť zrážke zišiel mimo cestu a narazil do stromu.

"V havarovanom vozidle sa vodič nachádzal sám. Utrpel zranenie s predpokladanou dobou liečby do siedmich dní. Neznámy vodič na mieste dopravnej nehody nezotrval a bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody z miesta odišiel," priblížila polícia s tým, že po vozidle aj osobe, ktorá ho šoférovala, bolo vyhlásené pátranie.

Polícia v Lučenci žiada verejnosť, aby akékoľvek bližšie informácie o nehode oznámila na ktoromkoľvek útvare PZ alebo na telefónnom čísle 158.