Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia pátra po vodičovi, ktorý pri Bajči zachytil cyklistku a ušiel

1.4.2023 krátko po siedmej hodine ráno bola na okraji cesty pri osade Chrast pri obci Bajč v komárňanskom okrese, nájdená zranená 36 ročná cyklistka. Foto: FB Polícia SR - Nitriansky kraj

Polícia koná vo veci trestného činu ublíženia na zdraví.

Nitra/Bajč 1. apríla (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po vodičovi, ktorý pri osade Chrast pri obci Bajč v komárňanskom okrese zachytil autom cyklistku a hoci utrpela zranenia, neposkytol jej pomoc a z miesta ušiel. Podľa stôp išlo o vozidlo značky Citroën alebo Peugeot Boxer bielej farby, informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

"Cyklistka vo veku 36 rokov bola nájdená v sobotu ráno, krátko po 07.00 h na okraji cesty. Žena utrpela vážne zranenia a je po operácii v umelom spánku," uviedla hovorkyňa.

Polícia pátra po vodičovi a vozidle, ktoré sa pohybovalo zrejme v piatok (31.3.) v neskorých večerných alebo nočných hodinách úsekom cesty medzi obcou Pribeta a Bajčom.

"Informácie nám môžu poskytnúť na telefónnom čísle 158, prípadne priamo na najbližšom oddelení polície, alebo do súkromnej správy na sociálnej sieti stránke Polícia SR - Nitriansky kraj," doplnila hovorkyňa.

Polícia koná vo veci trestného činu ublíženia na zdraví.