Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Polícia pátra po žene, ktorá by pomohla objasniť krádež v Bratislave

Bratislavská polícia pátra po osobe, ktorá by mohla pomôcť pri objasňovaní krádeže. K udalosti došlo na začiatku júna v predajni na Hurbanovom námestí v Bratislave, krádežou bižutérie spôsobil páchateľ škodu vo výške 308 eur. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková. "Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo dňa 8. 6. 2020 krátko pred 16.00 h, keď mal doposiaľ neznámy páchateľ odcudziť z predajne výrobkov bez použitia násilia viacero druhov bižutérie. Krádežou bola poškodenej spoločnosti spôsobená celková škoda vo výške 308 eur," priblížila hovorkyňa. Informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť ženu na fotografii, možno oznámiť na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Foto: TASR - KR PZ

Informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť ženu na fotografii, možno oznámiť na čísle 158.

Bratislava 21. júna (TASR) - Bratislavská polícia pátra po osobe, ktorá by mohla pomôcť pri objasňovaní krádeže. K udalosti došlo na začiatku júna v predajni na Hurbanovom námestí v Bratislave, krádežou bižutérie spôsobil páchateľ škodu vo výške 308 eur. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

"Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo dňa 8. 6. 2020 krátko pred 16.00 h, keď mal doposiaľ neznámy páchateľ odcudziť z predajne výrobkov bez použitia násilia viacero druhov bižutérie. Krádežou bola poškodenej spoločnosti spôsobená celková škoda vo výške 308 eur," priblížila hovorkyňa.

Informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť ženu na fotografii, možno oznámiť na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.