Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia pátra po žene,ktorá si odniesla z trolejbusu zabudnutý notebok

Ilustračné foto. Foto: TASR/Michal Svítok

Spôsobila tým škodu vo výške 1362 eur.

Bratislava 22. septembra (TASR) - Neznáma žena si v Bratislave odniesla z trolejbusu notebook, ktorý si tam predtým niekto zabudol. Spôsobila tým škodu vo výške 1362 eur. Informuje o tom Polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti, ktorá sa obracia na verejnosť v súvislosti s objasňovaním prečinu.

Poškodená žena mala podľa polície nastúpiť 29. augusta do trolejbusu linky číslo 47 smerujúceho na končenú zastávku Červený most. Svoj notebook položila na voľné sedadlo vedľa seba. Vystúpila z neho o 13.00 h na Mudroňovej ulici.

Po chvíli na miesto, kde predtým sedela, prišla neznáma žena vo veku približne 65 až 70 rokov. "Tá si notebook vložila do svojho ruksaku a následne z trolejbusu vystúpila na zastávke Červený most," priblížila polícia.

V tejto súvislosti pátra po totožnosti osoby vo videu zverejnenom na sociálnej sieti, pretože by mohla napomôcť pri objasňovaní skutku. "V prípade akýchkoľvek informácií súvisiacich s týmto prípadom nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne nám napíšte formou správy na profile Polícia SR – Bratislavský kraj," uviedli policajti.