Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia pátra po 21-ročnom Tomášovi Tománkovi z Púchova

Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 21-ročnom Tomášovi Tománkovi z Púchova. Foto: TASR – KR PZ Trenčín

Okresný súd v Bratislave na neho vydal príkaz na zatknutie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok.

Púchov 4. septembra (TASR) – Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 21-ročnom Tomášovi Tománkovi z Púchova. Okresný súd v Bratislave na neho vydal príkaz na zatknutie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, Tomáš Tománek sa dlhodobo nezdržiava v mieste svojho bydliska a nie je známy ani jeho súčasný pobyt. Je vysoký asi 170 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé krátke rovné vlasy a zelené oči.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na Obvodné oddelenie Policajného zboru Púchov (0961293955), alebo priamo na kriminálnu políciu v Považskej Bystrici (0961263370).