Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

SMRTEĽNÁ NEHODA VO VEĽKÝCH UHERCIACH; cesta je neprejazdná

Snímka z nehody, ktorá sa stala vo Veľkých Uherciach. Na ceste došlo k nehoda kamióna a osobného auta. Foto: Facebook Polícia SR - Trenčiansky kraj

Dychová skúška vodiča nákladného motorového vozidla bola negatívna. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Bratislava 8. júla (TASR) - Dopravná nehoda si v piatok ráno v katastri obce Veľké Uherce v okrese Partizánske vyžiadala jeden ľudský život. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

"Vodič osobného motorového vozidla z doposiaľ nezistených príčin na rovnej ceste v smere od Partizánskeho na mesto Nováky vošiel do protismernej časti vozovky, kde sa zrazil s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom. Napriek snahe všetkých záchranných zložiek 40-ročný vodič osobného motorového vozidla podľahol zraneniam, ktoré pri dopravnej nehode utrpel," informuje polícia.



Dychová skúška vodiča nákladného motorového vozidla bola negatívna. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody vyšetrujú znalci.

Dopravu riadia policajti


Vo Veľkých Uherciach v okrese Partizánske došlo k tragickej dopravnej nehode kamióna a osobného auta. Polícia udalosť dokumentuje, cesta I/64 v katastri obce je neprejazdná. Informuje o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

"Cesta je úplne neprejazdná od križovatky Pažiť po križovatku Nová Ves. Dopravu riadia policajti. Rešpektujte ich pokyny," podčiarkla polícia.