Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Dvaja muži boli obvinení v súvislosti s krádežou historického vozidla

Obvineniu z trestného činu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva čelia 32-ročný Dominik H. z Bratislavy a 50-ročný Juraj P. z Českej republiky. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Predmetom krádeže bolo historické vozidlo značky Mercedes – veterán s americkým EČV, ktorého rok výroby bol 1987, uviedli policajti.

Bratislava 30. decembra (TASR) - Polícia obvinila dvoch mužov v súvislosti s krádežou historického vozidla, ku ktorej došlo v júni v Bratislave. V prípade preukázania viny im hrozí až trojročný trest odňatia slobody. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Policajti druhého bratislavského okresu objasnili okolnosti krádeže, ku ktorej došlo v priebehu júna tohto roku. Predmetom krádeže bolo historické vozidlo značky Mercedes – veterán s americkým EČV, ktorého rok výroby bol 1987," uviedli policajti.

Obvineniu z trestného činu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva čelia 32-ročný Dominik H. z Bratislavy a 50-ročný Juraj P. z Českej republiky. Tí mali podľa polície z priestorov podzemnej garáže na Kazanskej ulici odcudziť veterána, naložiť ho na vozidlo odťahovej služby a následne z miesta odviezť.

"Týmto konaním bola spôsobená škoda v celkovej výške 15.000 eur," priblížila polícia.