Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Pri nehode na Zemplínskej šírave zahynul 47-ročný motocyklista

Pri dopravnej nehode 18. júna 2021 na Zemplínskej šírave vyhasol život motocyklistu. Foto: Polícia SR

Po nehode polícia zadržala vodičský preukaz 24-ročnému vodičovi osobného auta z okresu Michalovce. Nehodu polícia vyšetruje.

Bratislava 19. júna (TASR) - Štyridsaťsedemročný motocyklista podľahol zraneniam pri dopravnej nehode na Zemplínskej šírave. Informuje o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti. Ozrejmila, že k udalosti došlo v piatok (18. 6.). Po nehode polícia zadržala vodičský preukaz 24-ročnému vodičovi osobného auta z okresu Michalovce. Nehodu polícia vyšetruje.

"Počas dokumentovania dopravnej nehody bolo zistené, že 24-ročný vodič z okresu Michalovce viedol motorové vozidlo zn. Kia Rio v smere od obce Kusín na obec Kaluža, kde chcel s vozidlom odbočiť vľavo do areálu rekreačného strediska cez dva jazdné pruhy. V tom čase v protismere v ľavom jazdnom pruhu prechádzal 47-ročný motocyklista z Michaloviec na motocykli zn. Yamaha. Po zrážke motorové vozidlo Kia Rio posunulo do vozidla Kia Sportage, ktoré vychádzalo z areálu a ktorého vodič dával prednosť v jazde motocyklistovi," ozrejmila udalosť polícia.

Vodičov polícia podrobila dychovým skúškam na alkohol s negatívnym výsledkom. "Vodičovi motorového vozidla Kia Rio bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," uzavrela polícia.