Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

TRAGÉDIA NA CESTE: Pri dopravnej nehode zomrel 17-ročný mladík

Snímka z miesta nehody. Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

Podľa doterajšieho vyšetrovania viedol 18-ročný vodič osobné motorové vozidlo Audi v smere od Bytče na Makov, uviedol žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Bytča 16. októbra (TASR) – Život 17-ročného mladíka a štyri ťažké zranenia si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v piatok v noci v katastri obce Makov v Bytčianskom okrese. Informoval o tom žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

"Podľa doterajšieho vyšetrovania viedol 18-ročný vodič osobné motorové vozidlo Audi v smere od Bytče na Makov. Pri prejazde ľavotočivej zákruty z doposiaľ presne nezistených príčin s vozidlom prešiel mimo vozovku, kde narazil do stromov. Následne vozidlo odrazilo späť na vozovku. Pri dopravnej nehode utrpel 17-ročný spolujazdec ťažké zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Vodič a jeho ďalší traja spolujazdci (vo veku 17, 17 a 18 rokov) utrpeli ťažké zranenia," informoval hovorca.

Ako dodal, u vodiča, ktorý je držiteľom vodičského oprávnenia krátky čas, nariadili odber krvi. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej nehody polícia vyšetruje.