Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia pripravuje opatrenia na nedeľné derby Spartak-Slovan

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Zhruba od 15.00 do 20.30 h bude uzavretá Kollárova ulica, ktorá vedie od železničnej stanice k Štadiónu Antona Malatinského.

Trnava 31. marca (TASR) – Počas nedeľného (2. 4.) futbalového derby Spartak Trnava - Slovan Bratislava budú na poriadok v uliciach Trnavy dohliadať stovky policajtov. Organizátor zápas označil ako rizikový, informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Zhruba od 15.00 do 20.30 h bude uzavretá Kollárova ulica, ktorá vedie od železničnej stanice k Štadiónu Antona Malatinského. Doba uzatvorenia sa môže zmeniť podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie. "Polícia žiada fanúšikov oboch klubov, aby sa zdržali nešportového správania, vyhli sa vzájomným provokáciám a konfliktom. Upozorňujeme, že v prípade protiprávneho konania hrozia previnilcom vyššie sankcie a na mieste im policajt môže uložiť pokutu až do 1000 eur," uviedla hovorkyňa.

Počas uzatvorenia Kollárovej ulice bude vjazd pre obyvateľov priliehajúcej Ulice Ľ. Podjavorinskej umožnený cez Kollárovu ulicu od svetelnej križovatky Hlboká - Kollárova s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome na Sladovníckej ulici č. 4. Pre ostatných obyvateľov dotknutých uzatvorením Kollárovej ulice bude vjazd a vstup umožnený podľa pokynov Polície SR.