Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Polícia rieši tri prípady obnažených mužov v Prešovskom kraji

Ilustračné foto. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Prvý prípad sa stal v Poprade ešte minulý týždeň (10. 8.) popoludní v obchodnom dome na Námestí sv. Egídia.

Poprad/Vranov nad Topľou 16. augusta (TASR) - Polícia v Prešovskom kraji zaznamenala v posledných dňoch tri prípady, keď sa muži pohybovali na verejnosti obnažení. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že prvý prípad sa stal v Poprade ešte minulý týždeň (10. 8.) popoludní v obchodnom dome na Námestí sv. Egídia.

"Priamo na predajnej ploche sa tam muž prechádzal obnažený, neskôr z predajne ušiel. Už o dva dni neskôr (12. 8.) v rovnakom čase a na rovnakom mieste sa taktiež muž dopustil podobnej neslušnosti. Obnažený vošiel do kabínky určenej na prezliekanie, v ktorej bola žena. Tá hneď ušla, obnažený muž potom z predajne tiež utiekol," priblížila hovorkyňa. Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva.

V pondelok (15. 8.) podvečer sa stal podobný prípad aj vo Vranove nad Topľou, kde za jedným z obchodných domov neznámy muž podišiel k mostíku, na ktorom sedeli dve mladé dievčatá. "Stiahol si tam nohavice a začal sa sexuálne ukájať," doplnila Ligdayová. Aj vranovská polícia sa týmto prípadom zaoberá a vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva.