Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Dopravná nehoda v okrese Dunajská Streda si vyžiadala druhú obeť

Mladá vodička, aj napriek maximálnej snahe lekárov, v nemocnici svojim zraneniam podľahla. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

Podľa prvotných informácií, 27-ročná vodička pravdepodobne neprispôsobila jazdu stavu vozovky a dostala šmyk.

Lehnice 23. januára (TASR) – Tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v sobotu (22. 1.) v skorých ranných hodinách na ceste medzi obcami Lehnice a Štvrtok na Ostrove v okrese Dunajská Streda, má už druhú obeť. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

"Mladá vodička, aj napriek maximálnej snahe lekárov, v nemocnici svojim zraneniam podľahla," uviedla polícia. Podľa prvotných informácií, 27-ročná vodička pravdepodobne neprispôsobila jazdu stavu vozovky a dostala šmyk. Oprotiidúci 37-ročný vodič už nedokázal zareagovať a zrážke zabrániť.

TRAGICKÁ NEHODA: Zrážku áut neprežila jedna osoba

Priamo na mieste zahynula 45-ročná spolujazdkyňa vodičky. Vážne sa zranil aj vodič druhého auta a maloletý chlapec. "Prípad si prevzal vyšetrovateľ, ktorý vec rieši v súvislosti s prečinmi usmrtenia a ublíženia na zdraví z nedbanlivosti, s následkom ťažkej ujmy na zdraví," informovala polícia.