Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

OTEC BODOL SYNA DO KRKU: Muž sa bude zo zranení liečiť viac ako 42 dní

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Krátko po čine trebišovskí policajti obmedzili na osobnej slobode muža podozrivého z tohto skutku, uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Trebišov 15. októbra (TASR) – Zo zločinu ublíženia na zdraví obvinila polícia 59-ročného Trebišovčana. Muž podľa doterajšieho vyšetrovania vo štvrtok (14. 10.) krátko po polnoci v chatrči v Trebišove po predchádzajúcej hádke bodol do krku črepinou od sklenenej fľaše svojho 30-ročného syna. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Muž tak mal synovi spôsobiť zranenia, ktoré si podľa predbežnej lekárskej správy vyžiadajú čas liečenia viac ako 42 dní. „Krátko po čine trebišovskí policajti obmedzili na osobnej slobode muža podozrivého z tohto skutku. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený do cely policajného zaistenia s podnetom na jeho väzobné stíhanie,“ uviedla hovorkyňa.

V prípade podľa slov polície zohral úlohu alkohol. Bližšie okolnosti a motív konania sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. V prípade dokázania viny obvinenému hrozí za čin spáchaný na chránenej osobe trest odňatia slobody na päť až 12 rokov.