Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Trenčanovi hrozí za drogový zločin 15-ročné väzenie

Krajský policajný vyšetrovateľ z Trenčína obvinil zo zločinu „Nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi 37-ročného muža z Trenčína. Foto: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj

Obvinený si podľa informácií polície zadovažoval pre vlastnú potrebu omamné a psychotropné látky.

Trenčín 3. júna (TASR) - Krajský policajný vyšetrovateľ z Trenčína obvinil 37-ročného Trenčana z drogového zločinu. Železniční policajti muža zadržali v čase, keď bol podmienečne prepustený z výkonu trestu odňatia slobody. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti.

Obvinený si podľa informácií polície zadovažoval pre vlastnú potrebu omamné a psychotropné látky. Železniční policajti spozorovali na nástupišti podozrivé osoby, jedna z nich sa dala na útek. Po krátkom prenasledovaní muža zadržali.

Obvinený muž policajtom dobrovoľne vydal štyri zatavené striekačky s neznámou látkou. Striekačky zaslali na expertízne skúmanie. Expertíza preukázala, že ide o metamfetamín. V štyroch injekčných striekačkách bolo minimálne 32 bežných dávok drogy,“ informuje polícia.

Keďže muž bol v minulosti za drogovú trestnú činnosť odsúdený, hrozí mu trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.