Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Tunely Šibenik a Branisko budú úplne uzavreté

Na archívnej snímke vchod do tunela Branisko. Foto: FB/Polícia SR - Prešovský kraj

Obchádzková trasa bude vedená po ceste I/18 od križovatky D1- I/18 Beharovce po Branisko/východ.

Prešov 23. septembra (TASR) – Tunely Šibenik a Branisko budú v najbližších dňoch úplne uzavreté. Dôvodom je modernizácia sieťovej infraštruktúry. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.



Úplná uzávierka diaľnice D1 v úseku Levoča – tunel Šibenik – Spišské Podhradie v smere do Popradu, ľavý jazdný pás bude od piatka (24. 9.) od 22.00 h do nedele (26. 9.) do 16.00 h. Obchádzková trasa bude vedená po ceste I/18 od okružnej križovatky Spišské Podhradie po okružnú križovatku na privádzači D1 Levoča.

Pravý jazdný pás v smere do Prešova bude uzatvorený v sobotu od polnoci do nedele (26. 9.) do 18.00 h. Obchádzková trasa bude vedená po ceste I/18 od okružnej križovatky na privádzači D1 Levoča po okružnú križovatku Spišské Podhradie.

Diaľnica D1 v úseku Beharovce - tunel Branisko - Široké bude uzavretá od soboty (25. 9.) od 2.00 h do nedele (3. 10.) do 18.00 h. Obchádzková trasa bude vedená po ceste I/18 od križovatky D1- I/18 Beharovce po Branisko/východ.

„Podľa informácií od pracovníkov Národnej diaľničnej spoločnosti v súčasnosti prebieha na tuneloch Branisko a Šibenik modernizácia sieťovej infraštruktúry. Finalizácia integrácie obidvoch tunelov bez ich súčasného uzatvorenia nie je možná, z tohto dôvodu budú na nevyhnutný čas uzavreté obidva súčasne," uvádza polícia.