Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

EXPERT: Ukradol z auta náradie a nechal ho v lese

Ilustračné foto. Foto: TASR - Colný úrad Michalovce

Ešte v deň krádeže vo našiel košický kriminalista počas prechádzky v lese v čase osobného voľna hľadané vozidlo odparkované a opustené na lesnej ceste.

Michalovce 18. mája (TASR) – Polícia v Michalovciach pátra po neznámom páchateľovi, ktorý v sobotu ukradol z jedného z parkovísk nákladné motorové vozidlo. I keď sa v rovnaký deň našlo, majiteľovi z neho chýba stavebné náradie. Ako pre TASR potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, škodu predbežne vyčíslili na 15 000 eur.

O "zmiznutí" vozidla zn. Iveco Daily, v ktorom bolo okrem dokladov aj rôzne stavebné náradie, dostali michalovskí policajti oznámenie v sobotu. Po vykonaní obhliadky miesta činu začali trestné stíhanie pre trestný čin krádeže a po páchateľovi tohto skutku, ale aj po odcudzenom vozidle a veciach v ňom začali pátranie.

"Ešte v ten deň vo večerných hodinách našiel košický kriminalista počas prechádzky v lese v čase osobného voľna v služobnom obvode Prešovského kraja hľadané vozidlo odparkované a opustené na lesnej ceste," priblížila Ivanová následné udalosti s tým, že vo vozidle sa už stavebné náradie nenachádzalo. Ako doplnila, polícia pátranie po vozidle odvolala, páchateľa činu hľadá naďalej.